Fightfan.dk » Nordisk MMA

Bellator: Parlo vs. Aliev

Mikkel Bellator debut, Foto: Bellator FC
I nat går det endelig løs i Bellators mellemvægtsturnering. Danske Mikkel Parlo åbner ballet mod russiske Sultan Aliev.

Tidspunktet er ikke helt kendt, da det afhænger af længden af de første kampe. Det forventes dog at være et sted imellem 02:00 og 03:00 dansk tid.

Hvordan pokker ser man det så her fra Danmark?…


Mikkels nye sponsor,Betsafe, har i løbet af dagen forhandlet med Bellator om rettigheder til at streame eventen live på www.betsafe.dk, men her i 11. time, er det desværre faldet til jorden pga. teknikaliteter. Vi gætter på at det kommer på plads til næste gang.

Der er heldigvis en anden mulighed, men vi kan som sidst ikke garantere, at det virker for alle. Vi havde dog stor succes med “tricket” til Mikkels Bellator-debut.

Dele af showet streames gratis på Bellators hjemmeside, men vi ved ikke om det gælder alle kampene. Sidst var Mikkel en del af prelims, men denne gang er han opgraderet til Main Card. Om Main Card’et vises på hjemmesiden er usikkert.

Bellators live-stream er dog kun tilgængelig, hvis du bor i USA. Det er der dog heldigvis råd for (og det er ikke en flybillet vi taler om). Tjenesten, Unblock Us, er en VPN-tjeneste, hvor man kan købe sig til en amerikansk DNS (internetidentitet). Det er simpelt og enkelt, og med få tastetryk har du en amerikansk DNS på din computer. Det koster kun 4.99$ om måneden – men den første måned er HELT gratis!

Mens vi venter, er der heldigvis masser af videoblogs fra Parlo-camp’en i USA, så vi kan følge lidt med herhjemmefra.

Her er et par udvalgte til ventetiden.

Lidt vejning og Rocky-sjov

Officiel Indvejning

Dugfriskt prefight interview

 Vil du se flere videoer fra Parlo-campen? Så smut forbi Betsafe bloggen.


Af: Jesper S. Baek

Foto: Bellator FC

 

Share on Facebook|Tweet the article