Fightfan.dk » Nordisk MMA

Bellator: Parlos debut igen udskudt

Bellator Fighting Championship
Mikkel Parlos debut i Bellator er blevet til en svær fødsel. Allerede i marts 2012 blev det officielt, at han ville få debut i den store amerikanske promotion, men efterfølgende er debuten blevet udskudt flere gange.

For en lille måneds tid siden, så det hele ellers ganske vist ud, idet der var sat navn og dato på modstanderen – men nu er det blevet udskudt igen.

Mikkel Parlo skulle møde Ali Mokdad den 12. oktober (altså om 7 dage), men kigger man nærmere på Bellators fightcard for netop det stævne, er Mikkel blevet udskiftet med Simon Marini.

Mikkel kunne i går fortælle os, at debutkampen i stedet er flyttet til den 26. oktober. Grunden kender vi ikke her på fightfan.dk, men at flytte Mikkels kamp 2 uger og give ham en ny modstander, uden at hverken Mikkel eller hans oprindelige modstander er skadet/ude, virker lidt besynderligt.

Det er ikke den eneste ændring der er sket for Mikkel her på falderebet. Samarbejdet med hans coach og manager Tue K. Trnka er nemlig blevet afbrudt. Mikkel træner dog fortsat i Rumble Sports.

Tue K. Trnka fortæller til Fightfan.dk:
“Jeg valgte at stoppe som coach, fordi jeg ikke følte jeg kunne fortsætte, hvis jeg skulle beholde min integritet. Mikkel har overtrådt mine personlige grænser, for hvad jeg accepterer af opførsel. Jeg havde derfor ikke lyst til at fortsætte som coach for ham mere.”

Vi har endnu ikke fået en kommentar fra Mikkel om ændringerne.

Vi håber at det hele ender lykkeligt for Mikkel og Bellator-debuten. Det er i hvertfald helt sikkert, at vi sidder limet til skærmen den 26. oktober.


Af: Jesper S. Baek

Foto: Jesper S. Baek

Share on Facebook|Tweet the article
Bo Foght - October 5, 2012 - 22:25

Hold the op. Det brud med Tue lyder the ret alvorligt?