Fightfan.dk » Nordisk MMA

Dalby sætter kursen mod Polen


Nicolas “Sharpshooter” Dalby pakker rygsækken og tager en tur til Polen i April.

Det er dog ikke bare for sjov, for her står den tidligere UFC-kæmper Peter Sobotta og venter på ham til stævnet MMA Attack 3.Den danske MMA-kæmper, Nicolas “Sharpshooter” Dalby, har for alvor sat farten op her i 2013. Oprindeligt havde han en date i buret med Assan Njie til Royal Arena 3 den 9. marts, men da stævnet blev aflyst, ledte Nicolas og hans manager straks efter et nyt stævne og en ny modstander. Det blev næsten til en farce, da den ene modstander efter den anden meldte fra, efter først at have sagt ja til kampen. I sidste ende fik Nicolas dog sin kamp; Det blev til et revancheopgør mod den stærke kroat, Ivica Truscek, til Valhalla Battle of the Vikings. Nicolas og Ivica kæmpede atter engang alle tre runder, med Nicolas i klar dominans. Dermed blev det til Nicolas’ 10. pro-sejr.

Assan Njie har hele tiden været en ønskemodstander for Nicolas, og da Njie’s camp også gerne vil have kampen, har der, trods Royal Arenas aflysning, hele tiden været planlagt et opgør i juni (til et endnu ukendt stævne et sted i norden). At Nicolas nu også klemmer en kamp mod Peter Sobotta ind i kalenderen, vidner om en mand der har en mission.

MMA Attack 3 – nu med dansk deltagelse

Nicolas’ modstander til MMA Attack 3, bliver som tidligere omtalt, UFC veteranen, Peter Sobotta (13-4-1). Han kommer med 5 friske sejre i bagagen, alle fra 2012 og alle er vundet på Rear Naked Chokes. Vi krydser fingre for, at Nicolas kan sætte en stopper for den stime den 27. april.

Fightfan.dk: Du har for kort tid siden kæmpet til Valhalla, og du ser frem mod en kamp mod Njie i juni, men alligevel har du nu taget en kamp mod en farlig ex. UFC kæmper i Polen i april. Har du et eller andet du skal nå, eller har du bare ualmindeligt meget blod på tanden i øjeblikket?

Nicolas Dalby: Ja, det er korrekt. Det handler ikke så meget om at jeg skal nå noget, som det handler om at vi fik et tilbud om en god kamp, mod en spændene modstander til et fedt stævne. Det er en kamp der kan være med til at forstærke min MMA karriere endnu mere hvis jeg vinder. Og siden jeg kom ud af Truscek kampen uden skader, følte vi ikke at der var nogen grund til at sige nej til en mulighed for en så stor kamp som den mod Sobotta.

Vi ønsker Nicolas held og lykke i Polen.

Af: Jesper S. Baek

Share on Facebook|Tweet the article