Fightfan.dk » Nordisk MMA

EUMMA5 – Live blog

Vi er klar i aften med live opdateringer fra det spændende European MMA 5 stævne i Falconer Salen

Hvis du ikke har mulighed for at følge med i livestreamet på kanalsport.dk eller ekstrabladet.dk, så kig med her i vores Live-Blog.EUMMA5 – Live blog

(Tryk Opdatér/F5, for at få de seneste opdateringer)

19:30  – Vi er fremme i Falconer Salen og klar til at liveblogge.

19:40 – Første kamp i aften er Søren Bak mod Jamie Reynolds. Efter planen er den sat til at starte kl. 20.00.

20:08 – Vi er en smule forsinket, men nu går temamelodien for EUMMA på, så vi er snart klar til at gå i gang.

20:13 – Så er første kamp i gang med at blive præsenteret. Jamie Reynolds er på vej til buret.

20:15 – Fin modtagelse til Søren Bak. Folk i Falconer Salen er allerede klar på en god gang MMA.

20:20 – ROUND 1 – Kamplederen er tæt ved at gå i vejen for Søren fra kampens start. Søren går tidligt efter takedown. Gulvet er også Sørens rette element. Danskeren arbejder for en rear-naked choke. Han har godt fat omkring hovedet, men armen er ikke omkring halsen, kun hagen. Søren fortsætter dog arbejdet og får det gjort færdig. Vinder på tapout ved en rear-naked-choke: Søren Bak!

20:22: – Dermed er vi forbi aftenens første kamp som var forholdsvis hurtigt overstået. Næste kamp er Gino Singh vs. Rune Petersen.

20:35 – ROUND 1 – De to fightere clincher tidligt op ad buret. Svenskeren presser Rune til at starte med, men Rune får vendt det rundt. De to fightere kæmper for positionen op ad buret og ingen kan rigtig få overtaget. Til sidst går de væk fra hinanden og begynder at bokse. Godt slag fra Rune. Gino svarer med et godt spark. Takedown forsøg fra Gino som Rune afværger og så er vi tilbage til clinchen op ad buret. Rune får lave tet takedown og er pludselig i full mount. Rune kan dog ikke komme fri til at give slag eller albuer til sin Svenske modstander. Svenskeren giver ryggen til Rune og danskeren forsøger at lave et rear-naked-choke. De vender rundt igen så Rune er i full-mount. Han har nu mere plads til at sende slag mod Svenskeren indtil runden slutter.

20:39 – ROUND 2 – Gino starter med et takedown forsøg der igen bliver afværget af Rune. Rune presser svenskeren op ad buret. Sender gode slag  af sted og svenskeren er presset. Igen forsøger Gino på et takedown forsøg men bliver selv presset i gulvet med Rune øverst. Rune ligger på hans ryg og sender slag afsted indtil dommeren stopper kampen. Vinder på TKO: Rune Petersen!

20:46 – Så er det tid til en kamp uden Danskere. Raymond Jarman fra Holland møder Emil Weber Meek fra Norge.

20:49 – Emil er insta-favorit alene fordi han kommer ind til D:A:D.

20:52 – ROUND 1 – Så er der nævekamp. De to fightere udveksler slag. Emil rammer hollænderen godt og presser ham op ad buret i en clinch. Der sker ikke ret meget i clinchen og de to fightere går væk fra hinanden igen. Emil fortsætter sit bombetogt og får slået Raymond i gulvet. Derefter ground and pounder han til sejren. Emil fejrer sejren ved at kaste sig med ryggen ned i kanvassen. Vinder på TKO: Emil Weber Meek.

21:05 – Så skal vi igang med en kamp mellem to hårdtslående kvinder. Det er ikke så tit vi ser kvindekampe i Danmark, så det bliver spændende at se kampen mellem Jorina Baars fra Holland og danske Maria Hougaard Djursaa.

21:15 – ROUND 1 – Hollænderen starter med at få nogle gode slag ind. Maria har svært ved at komme tæt ind på Jorina. Maria forsøger flere gange på lowkicks, men de rammer ikke så godt. Hollænderens angreb ser til gengæld bedre ud. Maria prøver at clinche op ad buret og arbejder for en takedown.  Maria får trukket ud i et af benen og får væltet hollænderen omkuld. Kampen for positionen på gulvet begynder og Maria ligger øverst. Maria begynder at få nogle gode slag og albuer sat ind.

21:22 – ROUND 2 – Maria forsøger igen at jagte et takedown. Hvilket er fornuftigt da hun så bedst ud her i første runde. Desværre går det lidt galt da Jorina forsvarer det godt og i stedet har Maria på knæ. Maria kommer tilbage og kommer lidt ovenpå igen og får sendt gode slag afsted. De kæmper for positionen på gulvet. Maria forsøger ihærdigt på at få en armbar sat ind. Det lykkes ikke men Maria får tilkæmpet sig en position oven på Jorina. Hun har dog svært ved at få sat nævneværdige angreb ind til at starte med. Maria kæmper hårdt for positionen og kommer op i full mount. Der efter sætter hun ind med slag og albuer. Jorina er ramt hårdt og bløder men overlever runden ud.

21:23 – Kampen stopper dog alligevel, da Jorinas cuttet har været for dybt. Vinderen er dermed Maria Hougaard Djursaa.

21:35 – Så er det tid til et kært gensyn. Simon Carlsen er tilbage efter en længere pause. Han skal møde englænderen Harry McLeman.

21:45 – ROUND 1 – Simon ligner en der er klar til at slå ihjel. Prøver først at clinche – uden held. Flying knee fra Simon der dog ikke rammer rigtigt. Englænderen presser Simon op ad buret og forsøger at vælte Simon ned. Simon holder godt fast og bliver oppe. Simon får dog vendt det rundt og begynder nu selv at presse. Simon prøver på nogle vilde slag. Presser igen Harry op ad buret. Rammer med et knæ. Englænderen er ned på knæ. Forsøger at lokke Simon ned i sin guard, men Simon går væk og beder ham rejse sig. Simon rammer igen med gode slag. Harry får trukket Simon ned i sin guard men Simon kommer op igen. Harry presser Simon op ad buret igen. Simon kommer fri og rammer med et godt slag og Harry går i gulvet. Igen får Harry lokket Simon ned i sin guard. Første runde slutter.

21:51 – ROUND 2  -Publikum er klar på runde 2 og det er Simon også. Han angriber hårdt og Harry kæmper hårdt for at presse Simon. Kampen ryger ned på gulvet, med Simon øverst. Simon har svært ved at få sat angreb ind fra denne position lige nu. Der sker ikke nok til kamplederens smag og de kommer op på benene igen. Spinning sidekick fra Simon der sidder lige i maven og ryster Harry. Simon lugter blod og rammer rent ind med et knæ der sender Englænderen i gulvet og kampen stoppes. Vinder på TKO: Simon Carlsen!

22:01 – Tid til et par af de tunge drenge. Christian Colombo møder tyske Björn Schmiedeberg.

22:05 – Tror det er første gang jeg har hørt en fighters fulde indgangsmelodi. Hvor bliver Björn Schiedeberg af?

22:06 – Nå, nu får vi lov at høre den igen. Forhåbentlig kommer han nu. Ellers må de gerne vælge et andet AC/DC nummer hvis han stadig lader vente på sig.

22:08 – Christian Colombo er vældig populær og får en fantastisk modtagelse i Falconer Salen.

22:16 – ROUND 1 – Der er en væsenlig højdeforskel på de to fightere og det er Christian Colombo der har fordelen. Fornuftigt nok vil den lavere tysker clinche med Christian og han får ham også presset op mod buret. Christian vrister sig dog fri og forsøger at arbejde fra afstanden. De får begge gode slag ind. Tyskeren er meget aggressiv og presser med slag. Han prøver igen at clinche og få lagt Colombo ned og det lykkes også. Colombo kommer op igen og får lagt tyskeren ned. Han sender slag og albuer mod ham. Björn kæmper dog stærkt imod angrebet og holder runden ud.

22:23 – ROUND 2 – Christian jager Björn som er lidt afventende og forsøger at kontrabokse. Forsøg på spinning back fist fra Björn der utroligt nok går over Colombo. Knæ fra Colombo der følger op med flere slag. De sender Björn i gulvet og Colombo følger efter og bliver ved med at slå. Tyskeren er på knæ med en aggressiv Colombo over sig. Colombo får ham vendt rundt og fortsætter angrebene. Colombo kan ikke få afsluttet kampen og runden stopper.

22:30 – ROUND 3 – De to fightere er lidt afventende i starten af runden. Da de åbner lidt mere for posen udvikler det sig til at Colombo bliver taget ned.  Björn får dog ikke noget ud af det. Colombo kommer på benene og sender knæ efter knæ ind i siden på den knælende tysker. Björn bliver liggende på ryggen og forsøger at lokke Colombo ned i guard. Men efter et misllykket takedown forsøg, ender tyskeren på knæ igen og Colombo angriber hans riben med knæ og slag igen. Runden slutter og der kan vist ikke være tvivl om at Colombo vandt.

22:31 – Og det bliver da også Christian Colombo der kan tage hjem med en sejr. Alle tre dommere pegede på ham.

22:32 – Inden længe er vi klar til main eventen.

22:42  – Waachim Spiritwolf ser virkelig tændt ud. Lad os håbe Morten Djursaa er mindst lige så tændt.

22:43 – Hele Falconer salen har rejst sig og klapper Morten ind til buret.

22:45 – Waachim viser overskud ved lige at tage 10 armbøjninger på knoerne.

22:47 – USAs nationalsang blev sunget af Michael Carøe (Som er blevet lidt langskægget) – Publikum sørger for den danske nationalsang.

22:50 – ROUND 1 – Holy shi-. Morten rammer godt med et par jabs til at starte med. Så ryster han Waachim med et legkick der næsten vælter amerikaneren omkuld og til sidst afslutter han det hele med knæ og slag mod sin rystede modstander.

22:51 – Så vinder på TKO og STADIG EUMMA mester er Morten Hougaard Djursaa!

22:52 – Vi siger tak for i aften og vender næsen mod Fyn igen. Tak for i aften.

Resultater

Kl. 20.00
Søren Bak, Danmark vs. Jamie Reynolds, England

VINDER: Søren Bak på submission i R1 (rear-naked-choke)

Kl. 20.20
Rune Petersen, Danmark. vs. Gino Singh, Sverige

VINDER: Rune Petersen på TKO i R2

Kl. 20. 45
Emil Weber Meek, Norge vs. Raymond Jarman, Holland

VINDER: Emil Weber Meek på TKO i R1

Kl. 21.05
Maria Hougaard Djursaa, Danmark. vs. Jorina Baars, Holland

VINDER: Maria Hougaard Djursaa på TKO i R2

Kl. 21.30
Simon Carlsen, Danmark vs. Harry Mcleman, England

VINDER: Simon Carlsen på TKO i R2

Co-Main Event

Kl. 21.55
Christian Colombo, Danmark vs. Björn Schmiedeberg, Tyskland

VINDER: Christian Colombo på point (3-0)

Main Event

kl. 22.20
Morten Hougaard Djursaa, Danmark vs. Waachiim Spiritwolf, USA

VINDER: Morten Hougaard Djursaa på TKO i R1

 

Af: Bo Foght
Blogger: Bo Foght

Share on Facebook|Tweet the article